Despre Schwank

75 ani de experienţă şi peste 2 milioane unităţi vândute – fapte care denotă încredere şi siguranţă

 

Timp de peste 75 ani, am progresat în dezvoltarea şi îmbunătăţirea produselor şi serviciilor noastre. Această dezvoltare consecventă ne-a transformat în lider global de piaţă în domeniul soluţiilor termice eficiente din punct de vedere energetic pentru clădirile nerezidenţiale, mai ales pentru clădirile industriale, depozite şi centre de distribuţie care utilizează tehnologia de încălzire infraroşu pe gaz.

 

Ne-am extins în mod continuu portofoliul de produse şi menţinem cele mai înalte standarde de calitate. Fie că este vorba de radiante ceramice infraroşu pe gaz [radiante cu plăci radiante], tuburi radiante, sisteme hibrid – noi le oferim clienţilor noştri întreaga gamă de tehnologii termice economice cu ajutorul unei singure surse. Astfel reuşim să oferim clienţilor noştrii recomandări indiferent de sistemul utilizat.

 

Ce anume face dintr-un radiant un radiant Schwank?

 

În opinia noastră, elementul esenţial în a oferi soluţii termice inovatoare este dedicarea – faptul de a fi dedicat proiectării şi fabricării unor sisteme termice cu radiatie infraroşie pe gaz care nu dezamăgesc niciodată. Adăugaţi apoi cea mai înaltă eficienţă din punct de vedere energetic, a tehnologiei infraroşu cunoscută sub numele “Made în Germania” şi vă veţi putea relaxa în siguranţă ştiind că deţinerea unui sistem termic Schwank este o experienţă reconfortantă cu o amortizare rapidă a investiţiei. Nu ne mulţumim cu mai puţin. Şi nici dumneavoastră nu ar trebui.

 

Fiecare radiant ceramic infraroşu pe gaz Schwank este fabricat doar din materiale de cea mai înaltă calitate selectate pentru durabilitatea lor, pentru a rezista unei durate mari de funcţionare şi de a oferi siguranţă în exploatare fără întrerupere. Puteţi să ne numiţi pedanţi dacă doriţi, dar înainte ca fiecare radiant ceramic infraroşu pe gaz să iasă pe uşa fabricii noastre, acesta este testat şi inspectat cu minuţiozitate pentru a ne asigura că satisface standardele noastre cele mai riguroase şi este demn de numele Schwank.

 

Clienţii noştri apreciază valorile noastre şi ei ne-au ajutat să ajungem ceea ce suntem astăzi. Astfel am evoluat de la a fi pionierul sistemelor termice inovatoare cu tehnologie infraroşu pe gaz la a fi lider detaşat de piaţă la nivel mondial.


la dreapta.: Oliver Schwank, manager; Elias Schwank, "viitorul manager Schwank"; Prof. Bernd Schwank, Presedinte Schwank

SISTEME DE ÎNCĂLZIRE

SERVICIU

CALCULATOR DE ENERGIE

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Click here for more information
OK