Distincții și diplome

 

O marcă a succesului nostru și a clientilor multumiți o reprezintă distincțiile obținute de companie pentru produsele sale inovative. Distincțiile de mai jos confirmă înalta calitate și înalta eficientă energetică a tehnologiei de incălzire cu care Schwank stabileste un nou standard în industrie.


2013

Sistemul de recuperare a căldurii primește premiul Industrie 2013

 

Pentru a opta oară “Initiative Mittelstand” [Asociatia Intreprinderilor Mici si Mijlocii] a cautat pentru Premiul Industriei 2013, cele mai inovative produse și soluții industriale, caracterizate de beneficii economice și de mediu deosebit de importante.

 

Sistemul de recuperare a căldurii dezvoltat de  specialiștii Schwank în încălzirea halelor, se ȋncadreazǎ ȋntre cele mai bune invenții la categoria "Energie și Mediu", și a primit în acest an Premiul pentru Industrie “Industriepreis 2013”.

 

“Acest produs inovativ, a impresionat juriul ȋn mod deosebit, ieșind ȋn evidențǎ dintre cele peste 1200 de aplicații depuse" consemneazǎ Marcus Rentschler, de la Initiative Mittelstand, ȋn scrisoarea de felicitare. Cȃștigǎtorul, Oliver Schwank declarǎ: "Suntem mândri că un produs realizat de Firma Schwank a fost ales printre cele mai eficiente soluții de încălzire pentru industrie. Sistemul nostru de recuperare a căldurii oferă noi abordări pentru tema ȋncǎlzirii cu economie de energie. Juriul a recunoscut acest lucru și prin premiul acordat a cǎutat sǎ promoveze această tehnologie mai departe."

 

Sistemul de recuperare a căldurii de la Schwank nu au fost premiat fǎrǎ motiv: combinȃnd ȋn mod inteligent două tehnologii, una de încălzire eficientǎ a halelor și alta de recuperare a cǎldurii uzate,face posibilǎ refolosirea a până la 15% din puterea de încălzire. Acest lucru reduce costurile de operare și constituie o contribuție activă la protecția mediului.

 

 


2012

Distincţia „Liderul de piațǎ la nivel mondial în  sisteme de ȋncǎlzire prin infraroșu pe gaz“

 

Premiul a fost prezentat ȋn cadrul campaniei de marketing „Germany at its best“ [„Ce-i mai bun ȋn Germania“] pentru Nordrhein-Westfalen, care ia ȋn vedere realizǎri deseite din domeniul afacerilor, științei, culturii și sportului pentru locația de afaceri Nordrhein-Westfalen.

 

Campania pune accent pe serviciile în care NRW exceleazǎ în Germania, Europa sau ȋn ȋntreaga lume. Campania de marketing a atras deja atenția internațională și a fost distinsǎ, printre altele, în Japonia, cu renumitul premiu Nikkei pentru publicitate. Principalele criterii pentru care Schwank a cȃștigat la „Germany at its best“, includ, printer altele, faptul cǎ este un lider in Germania și la nivel mondial în cadrul branșei, precum și realizările remarcabile în ceea ce privește eficiența energetică și durabilitatea.

 

Mai multe informații gǎsiți aici:

http://www.germanyatitsbest.de/de/best_performances/categories/?c=1&d=155


 

Premiul pentru antreprenoriat 2012

 

Angajamentul companiei Schwank este acum premiat și cu premiul pentru antreprenoriat. Competiția, inițiatǎ  ȋn anul 2008 de Clubul de Afaceri Köln, atrage mai ales companiile care opereazǎ cu success din punct de vedere social, economic, și al susteinabilitǎții ȋn aceastǎ zonǎ. O atenție deosebită o capǎtǎ crearea și menținerea de locuri de muncă.

 

La ceremonia oficială de atribuire, pe 15 iunie, ministrul Economiei pentru Nordrhein-Westfalia, Harry K. Voigtsberger a lăudat filosofia companiei Schwank GmbH.

 

“Companiile de succes ", a spus Voigtsberger, "se disting prin de munca susținutǎ, prudențǎ și sunt interesate de succesul pe termen lung."

 

În plus, acești așa-numiți "campioni ascunși" sunt importanți pentru economia Germaniei, deoarece strategiile de piață pe termen lung sunt stâlpii de clǎdire ai economiei. Politica de succes a companie a făcut din Schwank liderul de piata la nivel mondial ȋn ȋncǎlzirea economicǎ a halelor. În special inovațiile în domeniul eficienței energetice și protecției mediului au creat în ultimii ani o imagine excelentǎ pentru Compania Schwank, la nivel mondial.


 

Conceptul de recuperare a căldurii pentru încălzirea halelor este premiat

 

Sistemul de recuperare a căldurii HybridSchwank a ucat pe podium la competiția "Casa Verde 2012". A doua ediție a deja faimoasei competiții lansatǎ de Institutul pentru Eficiența Energetică Aplicată, recompensează companiile care demonstreaza soluții inovatoare cu privire la utilizarea inteligentǎ a potențialui energetic nefolosit anterior. "Schwank a ȋmbinat ȋn mod ideal ȋn sistemul hibrid avantajele unui sistem economic de ȋncǎlzire a halelor cu o utilizare deosebit de eficientǎ a căldurii reziduale. “Proiectul se remarcǎ", a spus juriul în evaluarea sa "prin originalitate și inovație în domeniul conservării energiei și utilizǎrii eficiente a căldurii reziduale."

 

Premiul, aflat sub patronajul Primului-ministrul al Saxoniei, Stanilaw Tillich, reunește participanți din 8 provincii Germane, Austria și Elveția. Stanilaw Tillich declarǎ: "Căutarea de soluții inovatoare și rentabile pentru o utilizare durabilă a energiei este una dintre cele mai importante probleme actuale. Concursul "Casa Verde 2012" susține dezvoltarea unei politici energetice ecologicǎ și de viitor. "


2011

Schwank este recunoscut oficial ca lider de piaţă

 

Schwank face parte din lista companiilor germane care au obţinut statutul

de lider de piaţă. Acesta a fost rezultatul unui studiu al “Manager Magazin”,

efectuat recent de profesorul Bernd Venohr.

 

Premiul pentru titlul de lider de piaţă i-a fost înmânat lui Oliver Schwank

în cadrul unei ceremonii cu ocazia prezentării Lexiconului Liderilor germani

pe piaţa mondială pe 24 ianuarie 2011. Prin introducerea în Lexicon,

Schwank face parte, conform Dr. Florian Langenscheidt, care i-a acordat premiul,

elitei industriei germane şi reprezintă inovaţia şi calitatea producţiei dovedite de

marca de certificare recunoscută internaţional - " Made in Germany”.

 

Oliver Schwank: "Suntem mândri că am obţinut statutul de lider de piaţă

pe plan mondial ca şi companie medie. Acest premiu aparţine întregii

echipe şi ne-a motivate spre performanţe mai bune şi noi rezultate de top."


 

USA - Schwank primeşte distincţia "Premiul pentru produsul anului"

 

Schwank, liderul mondial în tehnologie de încălzire cu infraroşu, a fost distins pentru excelenţă în designul produsului la cel de-al 24-lea program anual "Premiul pentru produsul anului"  sponsorizat de Plant Engineering Magazine. ultraSchwank, cel mai eficient tub radiant din America de Nord, a câştigat Medalia de Argint la categoria Încălzire, ventilare, aer condiţionat. O comisie de lideri importanţi şi factori de decizie au jurizat concursul la care s-au înscris peste 150 participanţi ale diferitelor mărci din industrie. Ceremonia de acordare a premiilor a avut loc la Manufacturing/Automation Summit 2011 pe 21 martie 2011 în Chicago.  

 

ultraSchwank a fost deja recunoscut oficial ca “ Produs verde” la AHR 2011, şi în 2010 a câştigat premiul Dealer Design Award [sponsorizat de ACHR News] la categoria încălzire.


2010

Schwank din nou printre companiile TOP 100

 

După efectuarea de cercetări ample, cotidianul "Die Welt", împreună cu Grupul de Strategie München [MSG], au stabilit TOP 100 de companii mijlocii din Germania. Schwank a fost plasat pe locul al 58-lea între aceste 100 de companii de top.

 

Conform scrisorii de felicitare, companiile care apar între primele 100 în topul mai sus mentionat, s-au remarcat în domeniul lor de activitate pe o perioadă lungă de timp. În plus, caștigătorii sunt caracterizați prin continuitatea dezvoltarii afacerii, o creştere stabilă şi o viziune strategică.


În 2009, publicatia "Handelsblatt", a pus Schwank printre primele 100

de companii într-un alt studiu. Studiul "Handelsblatt" şi rezultatul cercetării

efectuate de către ziarul "Die Welt", recunosc, nu numai tendinţa de stabilitate şi

dezvoltare a companiei, dar si a angajaţilor şi a produselor

Grupului Schwank.


 

USA - AHR distinctie Schwank pentru Inovatie

 

Cu ocazia uneia dintre cele mai mari expozitii de echipamente de aer condiționat și încǎlzire, AHR Expo, Schwank a fost recunoscut pentru inovatie și perfromanțǎ. Cresterea eficienței, consumul și emisiile scǎzute de CO2 au fost criteriile de bazǎ pentru acordarea acestei distincții. Recent Schwank a contribuit cu numeroase proiecte LEED [Leadership in Energy and Environmental Design] ce au determinat acumularea de puncte valoroase care au condus în final la obținerea distincțiilor de aur și argint.


2009

Handelsblatt – Top 100 companii din Germania

 

Publicația Handelsblatt, liderul publicațiilor în domeniul afacerilor din Germania, a selectionat firma Schwank în top 100 întreprinderi (IMM-uri). Criteriile principale de selecție în top 100 au fost : poziția de lider pe piațǎ și cresterea cifrei de afaceri din ultimii ani.

 

Schwank este compania de încǎlzire care a intrat direct în Top 100, fiind poziționatǎ pe locul 36.


Marele Premiu al IMM-urilor

 

Competiția anualǎ pentru IMM-uri, înfiintatǎ cu sprijinul Fundaţiei Oskar-Patzelt, a devenit de la prima sa ediţie din 1995, pâna în prezent, principalul Premiul german pentu întreprinderile mici și mijlocii. În 2009, Schawank a fost ales dintre cele 3366 companii şi peste 1.000 de organizații non-Profit nominalizate.

 

Schwank a fost distins cu marele premiu în semn de recunoaştere pentru realizările antreprenoriale remarcabile: dezvoltarea financiară globală a societăţii, economii de energie potenţială oferite de produsele sale, crearea de locuri de muncă, nivelul de inovare şi responsabilitate socială.


 

Distincție din partea Departamentului de Comerț și Industrie din Germania [DTI]

 

Sub auspiciul Ministerului Federal de Comerţ și Industrie distincţia este acordată pentru activitatea de export. Cu premiul al doilea acordat, juriul a recunoscut firma Schwank ca fiind un lider mondial în domeniul său. "Schwank a reuşit să devină un lider mondial în soluţii de încălzire industriale, datorita produselor sale inovatoare şi datorită activităţilor sale în mai mult de 40 de ţări din întreaga lume," a declarat Dl. W Putzier, preşedinte al Asociaţiei de Comerţ export german, în expunerea sa.


Polski Instalator

 

’’Instalatorul Polonez" este cea mai înaltă distincţie poloneză acordată în domeniul tehnologiilor de construcţii. Schwank a primit acest premiu pentru produsul său de înaltă performanţă: supra Schwank. Potrivit distincţiei, supraSchwank este cea mai economică tehnologie de încălzire cu gaz. 

Produsul inovator a fost lăudat pentru înaltul său factorul său de radiaţie de aproximativ 80% şi prin urmare, pentru remarcabila economie de combustibil. În multe domenii, se pot realiza astfel economii de peste 60%. În aceeaşi măsură, emisia de CO2 este redusă şi determină, prin urmare, o contribuţie majoră protejarea mediului înconjurător.


2008

Schwank a fost ales campion mondial. Made in Germany.

 

Potrivit Asociației Inginerilor Germani [VDI], Schwank este un campion mondial. Un mare număr de întreprinderi mici şi mijlocii din Germania au concurat pentru a deveni campionii mondiali din industrie şi lideri de tehnologie. Un nivel ridicat de expertiză, produse inovatoare şi  prezenţă pe piaţă de succes sunt elementele examinate de VDI în acest studiu. Schwank a apărut ca singurul producător de echipamentede de încălzire industrială în această campanie. Suntem mândri de a fi printre cele mai bune companii din lume în domeniul industriei. Pentru informaţii suplimentare [numai în limba germană]:


Premiu ȋn Industrie 2008

 

"Iniţiativa pentru IMM-uri" cautǎ cele mai inovatoare soluții si produse industriale, care sunt caracterizate de o valoare deosebit de mare şi de o funcţionalitate ridicată. La categoria de energie Schwank a primit un premiu pentru radiantul infraroșu pe gaz supraSchwank datoritǎ înaltei sale eficienţe energetice.

 

’’Acest produs inovator s-a remarcat printre cele peste 600 de cereri depuse ca fiind a fi o soluţie deosebit de interesantǎ" a comentat domnul P Oberacker în timpul ceremoniei.

SISTEME DE ÎNCĂLZIRE

SERVICIU

CALCULATOR DE ENERGIE

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Click here for more information
OK